Ett avtal / Ett pris

490:- / mån ( ex moms )

Serviceavtal BAS

Mitt baspaket innefattar uppdatering av WordPress, tillägg och tips och råd när det kommer till hemsidan. Jag uppdaterar allt ungefär ca 2 gånger varje månad så att din företagshemsida är säker och snabb. Ett perfekt paket för små och mellanstora företag som vill hålla webbplatsen uppdaterad och säker. Din hemsida kopplas upp till min övervakningsserver/monitor och är under uppsikt varje dag 24/7

Överenskommelse om andra arrangemang kan ordnas, allt går att få till.

Månadsabonnemang / 1 månads uppsägning från båda håll

Alla priser är ex moms 25%

För enstaka supportärenden / övrigt arbete är priset för närvarande 395 SEK /påbörjad  timme exklusive moms

Beställ ditt avtal här!

  Er webbplats är kritisk för ert företag

  Du har en webbplats som är avgörande för ditt företag. Det genererar leads, kunder och intäkter (eller åtminstone borde det). Det är en kanal genom vilken kunder, leverantörer, potentiell ny personal och partners hittar dig och engagerar dig. Det är grundläggande för framgången för ditt företag och du vill ha sinnesfrid att det ska vara tillgängligt för din publik dygnet runt utan avbrott.

  Jag kommer att övervaka din webbplats för eventuella förändringar i hastighet, säkerhetsrisker som uppstår genom programvaruförändringar och de ständigt närvarande ”bot” -attackerna som slösar bandbredd och exekveringar av CPU på servern. Med konstant övervakning kommer din webbplats att förbli snabbladdande och levande. Jag övervakar drifttiden och tar omedelbart problem med åtkomst till webbplatsen om de kommer upp.

  2 timmar per månad ingår i investeringskostnaden som ni kan använda till supportärenden, utvecklingssamtal etc. Timmarna ni inte använder, sparas och kan användas senare om den ordinarie timmen är slut.

  OBS! De 2 timmarna gäller endast premium

  Support

  WordPress utvecklas hela tiden och med jämna mellanrum kommer uppdateringar. Jag gör alla uppdateringar och anpassningar åt er och ser till att er hemsida och funktioner på hemsidan fungerar.

  Att lansera en hemsida är bara början. Många vill ofta bygga ut och vidareutveckla sin site. Jag kommer att övervaka din webbplats för eventuella förändringar i hastighet, säkerhetsrisker som uppstår genom programvaruförändringar och de ständigt närvarande ”bot” -attackerna som slösar bandbredd och exekveringar av CPU på servern. Med konstant övervakning kommer din webbplats att förbli snabbladdande och levande. Jag övervakar drifttiden och tar omedelbart hand om problem som uppkommer.